aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ποια εκδίκηση; Δεν είναι θέμα πατριωτισμού...»

«Ποια εκδίκηση; Δεν είναι θέμα πατριωτισμού…»

Για τη δική του ομάδα και για κανέναν τρίτο θα επιζητήσει τη νίκη και κατ’ επέκταση την πρόκριση σε βάρος της Πρόγκρες ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος κόουτς της ΑΕΛ, μίλησε στην «Record» και κληθείς να απαντήσει αν έχει στο μυαλό του να «εκδικηθεί» τους Λουξεμβούργιους για τον αποκλεισμό της Ρέιντζερς, ομάδας του συμπατριώτη του Πέδρο Καϊσίνια, ξεκαθάρισε ότι πάει στην αναμέτρηση χωρίς καμία σκέψη ρεβανσισμού. Ο προπονητής της ΑΕΛ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει των αγώνων με την Πρόγκρες.

«Είδα το πρώτο παιχνίδι της Πρόγκρες με τη Ρέιντζερς μέσω βίντεο και είχα την ευκαιρία να δω το δεύτερο από το γήπεδο. Είναι μια πολύ ανταγωνιστική και ενωμένη ομάδα, αρκετά περίπλοκη. Αν είμαστε σοβαροί όπως στον προηγούμενο γύρο, έχουμε πολλές πιθανότητες να προχωρήσουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος», είπε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε για το κατά πόσον επιθυμεί να πάρει τη ρεβάνς για λογαριασμό και του προπονητή της Ρέιντζερς:

«Δεν το βλέπω έτσι. Φυσικά και θέλω να πετυχαίνουν όλοι οι Πορτογάλοι προπονητές, όμως αυτό δεν είναι θέμα πατριωτισμού. Δεν πάω στο παιχνίδι με αισθήματα εκδίκησης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ