aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοια Αούστρια; Λίγη τύχη παραπάνω χρειαζόταν…

Ποια Αούστρια; Λίγη τύχη παραπάνω χρειαζόταν…

Η ΑΕΛ είχε αξιοζήλευτη παρουσία απέναντι στην Αούστρια Βιέννης στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0).

Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα συγκριτικά με τους αγώνες απέναντι στην απέναντι στην Προγκρέ, μπλόκαραν τα ατού της ομάδας του Τόρστεν Φινκ και αν οι Λαφράνς, Σασί και Αρουμπαρένα είχαν λίγη τύχη παραπάνω, η ΑΕΛ μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Η ομάδα της Λεμεσού δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από την Αούστρια η οποία δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τον χαρακτηρισμό του φαβορί ενώ ακόμη και οι ευκαιρίες των «βιολά», δεν ήταν ξεκάθαρες όσο αυτές των γαλαζοκίτρινων με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Αρουαμπαρένα στο πρώτο μέρος.

Ουσιαστικά οι καλές φάσεις καταγράφηκαν όλες στο πρώτο μέρος. Πέντε τελικές για την Αούστρια, τέσσερις για την ΑΕΛ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει σε μεγάλο βαθμό, ενώ η ΑΕΛ πρόσεχε περισσότερο την ανασταλτική της λειτουργία. Εξ ου και το γεγονός πως δεν είχε κάποια πολύ καλή φάση.

Το πρόσωπο / Λαφράνς: Ο κεντρικός αμυντικός από την Αϊτή ήταν αλάνθαστος και αποτέλεσε την ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας του. Ο Λαφράνς διακρίθηκε για τις αναχαιτίσεις του, ήταν πραγματικό θηρίο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έδωσε λύσεις στα δύσκολα, ενώ στο 11’ έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει.

Η φάση: Στο 45’ ο Μιγκέλ Αρουαμπαρένα με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σε μια θεαματική φάση. Ήταν καλό το χρονικό σημείο η ΑΕΛ να πάρει προβάδισμα στο σκορ σε αυτή την επίθεσή της. Ήταν μια από τις μεγάλες ευκαιρίες της ΑΕΛ για να πετύχει γκολ στη Βιέννη.

Το σφύριγμα: Ο Φινλανδός διαιτητής Άντι Μούνουκα δεν έκανε κάποιος λάθος που να επηρεάσει την έκβαση του αγώνα. Ήταν κοντά στις φάσεις και είχε σωστές αποφάσεις. Κράτησε το παιχνίδι με άνεση και καμιά ομάδα δεν είχε παράπονα από τα σφυρίγματά του. Παράπονα είχαν οι Αυστριακοί στο 79’ για το γκολ που τους ακύρωσε ο βοηθός διαιτητής ως οφσάιντ.

Αούστρια Βιέννης (Τόρστεν Φινκ): Χάντζικιτς, Φιλίποβιτς, Τατζούρι (85′ Προκόπ), Φρισενμπίχλερ (81′ Μόνσαϊν), Γκρίνβαλντ, Σερμπέστ, Λάρσεν (61′ Ντε Πάουλα), Βέστερμαν, Χολζχάουσερ, Μαρτσίνκο, Πιρές.

ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μίτρεα, Αβραάμ, Μέσκα, Ιρένε, Σοάρες, Σάσι (90′ + 3 Ηλία), Αρτούρ (89′ Σαβάν), Αρουαμπαρένα (78′ Αλνταΐρ).

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: Βέστερμαν, Φρίσενμπιχλερ / Μίτρεα, Ιρένε, Λαφράνς, Αβραάμ.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Άντι Μουνούκκα.

Βοηθοί Διαιτητές: Γιούκκα Χονκάνεν και Βίλε Κοσκίνιεμι.

Τέταρτος: Γιάρι Γιάρβινεν.

Παρατηρητής: Μάθιου Πάρις.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ