aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ποια ΑΕΛ;», λένε στην ΑΕΚ

«Ποια ΑΕΛ;», λένε στην ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην ΑΕΚ δεν αδιαφορούν παντελώς για την τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ, όμως είναι φυσιολογικό το μυαλό τους να κόβει βόλτες αλλού. Ποιος αλήθεια «καίγεται» για ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο και πολύ περισσότερο θα δώσει τρεις μέρες μετά το «παρών» στον τελικό του κυπέλλου; Οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν σκέφτονται την ΑΕΛ, αλλά τον Απόλλωνα. Και ποιος μπορεί να τους αδικήσει άλλωστε. Η αναμέτρηση της Κυριακής θα αποτελέσει ένα… ξεμούδιασμα, μια καλή προπόνηση και τίποτα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Ιδιάκεθ: «Να παραμείνουμε ενωμένοι για τον τελικό»

Ο κόσμος της ομάδας περιμένει με ανυπομονησία τον μεγάλο τελικό στο κύπελλο. Ζει και αναπνέει για τη στιγμή που θα καταφέρει η ΑΕΚ να σηκώσει ξανά «κούπα» μετά από 14 χρόνια. Ήδη 4.000 εισιτήρια έχουν βρει κάτοχο, με την προπώληση να συνεχίζεται. Να εξαντληθούν και τα 7.200 εισιτήρια είναι δύσκολο, όχι όμως απίθανο. Η ΑΕΚ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι μία ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι. Δίκαια είναι πρωταγωνίστρια. Πολλές φορές μάλιστα έπαιξε και το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο, δείχνοντας την ποιότητα και τις αρετές της.

Διαβάστε επίσης: Θα ανακατέψει την τράπουλα ο Ιδιάκεθ

Εάν κατακτηθεί το κύπελλο θα αποτελέσει το επιστέγασμα των τεράστιων προσπαθειών της ομάδας. Θα είναι η στιγμή της δικαίωσης ενός πλάνου που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια με ευλάβεια. Το πλάνο το τεχνικού διευθυντή μπορεί να μην έφερε τίτλους μέχρι σήμερα, δημιούργησε όμως ένα σύνολο που κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Μία ομάδα η οποία με λίγη τύχη θα μπορούσε μέχρι και το πρωτάθλημα να κατακτήσει. Τώρα, παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία της κατάκτησης του κυπέλλου. Η ιστορία καλεί την ΑΕΚ και το σίγουρο είναι ότι όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι της 16ης Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ