aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠογκμπά: «Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τον λάθος παίκτη»

Πογκμπά: «Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τον λάθος παίκτη»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και Πολ Πογκμπά έφτασαν στο σημείο να έχουν σχέσεις οργής και το τελευταίο και πιο τρανταχτό παράδειγμα ήταν το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», όπου ο Πορτογάλος τεχνικό άφησε στον πάγκο και στα 90 λεπτά τον Γάλλο μέσο.

Βέβαια, λίγα 24ωρα αργότερα ο πρώην μέσος της Γιουβέντους, που πριν λίγους μήνες είδε τον Μουρίνιο να του αφαιρεί και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πήρε γλυκιά εκδίκηση, με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να παίρνει την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον 55χρονο τεχνικό μεσούσης της σεζόν.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η «Sun», μόλις μαθεύτηκε η είδηση του διαζυγίου με τον Μουρίνιο στήθηκε ένα μικρό πάρτι αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων» με τον μοναδικό που δεν συμμετείχε να είναι ο Ρομελού Λουκακού ο οποίος αποκτήθηκε επί των ημερών του Πορτογάλου έναντι 75.000.000 λιρών.

Ποιος ήταν εκείνος που πρωτοστάστησε στους πανηγυρισμούς το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον; Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος φώναξε: «Νόμιζε ότι μπορούσε να με κοροϊδεύει και να στρέψει τους οπαδούς εναντίον μου. Τα έβαλε με τον λάθος παίκτη».

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως υπήρξε σε εκείνο το σημείο παρέμβαση του Μάικλ Κάρικ (μέλος του προπονητικού τιμ του Μουρίνιο), ο οποίος υπενθύμισε στον Πογκμπά πως ουδείς παίκτης είναι πάνω από το σύλλογο και τόνισε στους παίκτες πως όποιος δεν προσπαθεί από εδώ και πέρα θα πουληθεί.

Εν τω μεταξύ, η «Sun» αναφέρει και ένα περιστατικό από το πρόσφατο παρελθόν, θεωρώντας πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην οριστική ρήξη μεταξύ Πογκμπά και Μουρίνιο: αυτό ήταν η προτροπή του προς τον παίκτη να βελτιώσει τη συμπεριφορά του και να γίνει σαν τον Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Γάλλο να αντιδράει άσχημα και να ρωτάει αν ο Λάμπαρντ είχε κατακτήσει ποτέ του το Μουντιάλ όπως είχε κάνει εκείνος.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Μουρίνιο φέρεται να είχε συμβουλεύσει παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «κόψει επαφή» με τον Πογκμπά, με τη δικαιολογία πως ο Γάλλος αποτελεί κακή επιρροή μέσα στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ