aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠογκμπά: «Ο Καντέ κλέβει παντού, μέχρι και στα επιτραπέζια» (pic)

Πογκμπά: «Ο Καντέ κλέβει παντού, μέχρι και στα επιτραπέζια» (pic)

Ο Πολ Πογκμπά αποθέωσε τον μέσο της Τσέλσι, Ν’Γκολό Καντέ, για τον χαρακτήρα και την ταπεινότητα του, ωστόσο τόνισε πως ο συμπατριώτης του κλέβει μέχρι και στα επιτραπέζια παιχνίδια που παίζει.

Ν’Γκολό Καντέ και Πολ Πογκμπά μπορεί να αγωνίζεται σε διαφορετικές ομάδες αλλά οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές. Οι δύο Γάλλοι φροντίζουν όταν δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις να περνούν μαζί τον χρόνο τους και να λένε τα νέα τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πογκμπά, αποθέωσε τον συμπατριώτη του Ν’ Γκολό Καντέ αλλά τόνισε πως ο μέσος της Τσέλσι, πολλές φορές χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα προκειμένου να είναι πάντα νικητής.

«Κλέβει πολύ. Πολύ όμως. Σε παιχνίδια καρτών, επιτραπέζια παιχνίδια. Ειλικρινά, λέω την αλήθεια. Κλέβει. Ισχυρίζεται ότι δεν κλέβει, αλλά το κάνει. Χρησιμοποιεί πονηριά. Είναι έξυπνο παιδί ο Ν’Γκόλο. Αλλά είναι εντάξει. Πρέπει να τον αγαπάς. Είναι ο πιο αγαπητός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Πρέπει να τον αγαπάς, δεν μπορείς να τον μισείς, δεν είναι δυνατόν. Είναι ταπεινός, ευγενικός, επαγγελματίας. Δεν θα παραπονεθεί ποτέ, θα δουλέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Bein Sports», ο άσος των «κόκκινων διαβόλων»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ