aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠογκμπά: «Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν τα παρατάμε»!

Πογκμπά: «Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν τα παρατάμε»!

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ προκάλεσε έντονες ανησυχίες στους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων». Ο Γάλλος μέσος της ομάδας, Πολ Πογκμπά, δήλωσε ότι έχει αρκετό δρόμο ακόμα η σεζόν και πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να τα παρατήσουν.

Μάλιστα, ο 25χρονος χαφ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του συλλόγου, που στήριξαν το σύνολο του Μουρίνιο στην αναμέτρηση με την Τότεναμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολ Πογκμπά στο Radio Monte Carlo: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και μετά δεχθήκαμε δύο γκολ. Ήταν δύσκολο για εμάς. Οι φίλαθλοί μας συνέχισαν να μας στηρίζουν, γι’ αυτό τους ζητάμε συγγνώμη. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι επειδή θέλαμε κάτι καλύτερο. Δεν θα είναι εύκολο, όμως είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μην στεναχωριόμαστε. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν τα παρατάμε»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ