aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοδοσφαιρικοί αστέρες δίνουν χρήματα και αρχίζουν οι έρευνες για Σάλα!

Ποδοσφαιρικοί αστέρες δίνουν χρήματα και αρχίζουν οι έρευνες για Σάλα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ιστορία του Εμιλιάνο Σάλα αποτέλεσε το θέμα της εβδομάδας, με την Κάρντιφ να τον αποκτά από την Ναντ έναντι 17.000.000 ευρώ για να τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της αλλά τον παίκτη να μην εμφανίζεται ποτέ στη Ουαλία.

Και αυτό γιατί το ιδιωτικό αεροπλάνο με το οποιό έφυγε από την Γαλλία με προορισμό το Κάρντιφ χάθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας πάνω από τη θάλασσα της Μάγχης, με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό τόσο του αεροπλάνου όσο και των επιβαινόντων (ο παίκτης μαζί με τον πιλότο) να αποδεικνύονται άκαρπες.

Το αποτέλεσμα ήταν η αστυνομία να σταματήσει τις εντατικές έρευνες μετά από μερικά 24ωρα, όμως η οικογένειά του συνεχίζει τον αγώνα της χάρη στη ιδιωτική πρωτοβουλία, με πολύ κόσμο να χρηματοδοτεί την επιχείρηση για τον εντοπισμό του μέσω κατάθεσης χρημάτων σε διαδικτυακούς λογαριασμούς.

“Δύο βάρκες άρχισαν από το πρωί του Σαββάτου τις έρευνες”, ανέφερε άνθρωπος της οικογένειας, που αποκάλυψε μάλιστα ότι μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει γύρω στα 2.000 άτομα και να έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 190.000 ευρώ που θα διατίθεται για την χρησιμοποίηση μέσων εντοπισμού του.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Times”, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιρικές που έχουν δώσει τον οβολό τους για να μη σβήσει το όνειρο της οικογένειας και να μάθουν τι απέγινε ο 28χρονος Αργεντινός, με τον πρώην συμπαίκτη του στην Καέν, Ενγκολό Καντέ, να έχει προσφερθεί για να χρηματοδοτήσει μόνος του όλες τις έρευνες της οικογένειας.

Μαραντόνα, Μέσι, Ιγουαΐν, Γκουντογκάν, Γκρέι, ο Πρόεδρος της Γαλλίας ξεκίνησαν έναν αγώνα με τοποθετήσεις και στη σελίδα της οικογένειας για δωρεές συγκεντρώθηκαν 130.000 λίρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ