aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠω πω μια Μπιλμπάο! (video)

Πω πω μια Μπιλμπάο! (video)

Πραγματοποιώντας την καλύτερή τους (μακράν) φετινή εμφάνιση, σκοράροντας, μάλιστα, για πρώτη φορά στη σεζόν πάνω από τρεις φορές στο πρωτάθλημα, οι Βάσκοι σάρωσαν 5-1 τη Λας Πάλμας και «καβάλησαν», με παιχνίδι περισσότερο, τη συμπολίτισσα Σοσιεδάδ, έχοντας εκείνοι, πλέον, στα χέρια τους το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν καταιγιστική και θα μπορούσε να πετύχει… άλλα τόσα γκολ, σε μια ιστορική μέρα για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, καθώς ο 53χρονος έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Αθλέτικ, που συμπλήρωσε 300 παιχνίδια στον πάγκο της! Ο «Τσινγκούρι» μετράει, πια, στην αγαπημένη του ομάδα 137 νίκες, 67 ισοπαλίες και 96 ήττες.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, ο Σαν Χοσέ «έγραψε», μόλις στο 7′, το 1-0 με κεφαλιά, και στο 9′, με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, ο Μουνιαΐν έκανε το 2-0! Ο Βίγας μείωσε γρήγορα, στο 12′, για να ξαναπάρουν, ωστόσο, οι γηπεδούχοι προβάδισμα δύο τερμάτων, με εξαιρετική προσπάθεια του… αειθαλή Αντούριθ, στο 18′. Μουνιαΐν (58′) και Αντούριθ (59′), δε, σκόραραν ξανά και ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της Μπιλμπάο, για το τελικό 5-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ