aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠνίγηκε και στη Μόσχα η Μπενφίκα! (vid)

Πνίγηκε και στη Μόσχα η Μπενφίκα! (vid)

Να διαγράψει μια και καλή αυτή τη χρονιά θέλει η Μπενφίκα που γράφει ίσως την πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας της. Οι Λουζιτανοί υπέστησαν 5η ήττα σε ισάριθμα ματς στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ (2-0) και κινδυνεύουν πια σοβαρά να γίνουν η 20ή ομάδα που τερματίζει φάση ομίλων χωρίς ούτε ένα πόντο!

Με το ηθικό στο ναδίρ και χωρίς καθόλου ρέντα, η Μπενφίκα έγινε έρμαιο των ορέξεων της ρωσικής αρκούδας. Δείγμα της κακής αύρας της Μπενφίκα και τα δύο γκολ. Στο πρώτο (13’), ο Νάτχο με κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Σενίκοφ, ο οποίος από εμφανή θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε ποτέ, κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο, ο Ζαρντέλ πάει με φόρμα να κόψει τον Βιτίνιο και σε μία περίεργη κόντρα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (56’, 2-0)! Κάπως έτσι, η ΤΣΣΚΑ έφτασε τους 9 βαθμούς και περιμένει στραβοπάτημα της Βασιλείας απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να γίνει το απόλυτο φαβορί για την δεύτερη θέση και την πρόκριση στους «16» του Champions League.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ