aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠληθώρα επιλογών και η συνέχεια

Πληθώρα επιλογών και η συνέχεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τα δύο γκολ που σημείωσε προχθές ο Εμίλιο Σελάγια έφθασε τα έξι στο πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός επιθετικός πήρε το όπλο του και πυροβολεί αδιακρίτως! Έξι γκολ έχει σημειώσει και ο Άντον Μάγκλιτσα, που θα επιστρέψει αρχές του 2018.

Οι επιλογές του Απόλλωνα, είναι εξαιρετικές σε όλες τις θέσεις, αλλά ειδικότερα στην επίθεση βγάζει φωτιές. Επέστρεψε και ο Φώτης Παπουλής, που έχει σκοράρει τόσο με τον Εθνικό, όσο και με την Πάφο. Ο Ελλαδίτης ήταν πάλι πολύ δραστήριος και έδειξε να κινείται με πιο πολύ μυαλό. Λες και στο διάστημα της αποχής, έβαλε και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Δεν αγωνίστηκε ο Άντρε Σκέμπρι, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει απουσιάσει καθόλου.  Η μηχανή δουλεύει πολύ καλά και τα γκολ έρχονται πολύ πιο εύκολα. Φυσικά δεν θα είναι όλα στην συνέχεια τόσο απλά όπως προχθές. Την Πέμπτη ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει την Έβερτον, σε ένα παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ. Και είναι φυσικό να επιδιώξει να αποχαιρετήσει με νίκη επί των Άγγλων την Ευρώπη.

Τέσσερις μέρες μετά θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα κυνηγήσει την εκτός έδρας νίκη, για να αποδείξει, πως τίποτε δεν την σταματά στην πορεία για τον τίτλο. Δεν έχει ακόμη κερδίσει κάποιο ντέρμπι και με την Ομόνοια, είναι ευκαιρία να κάνει την αρχή κερδίζοντας ένα σπουδαίο αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ