aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠλησιάζει το απόλυτο ρεκόρ του Μίλερ ο Λεβαντόφσκι

Πλησιάζει το απόλυτο ρεκόρ του Μίλερ ο Λεβαντόφσκι

Δέκα αγώνες έχουν απομείνει για τη λήξη της φετινής σεζόν στην Bundesliga και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ στην κατάρριψη ενός ιστορικού ρεκόρ στο γερμανικό πρωτάθλημα!

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη Γερμανία, Γκερντ Μίλερ, είχε πετύχει 40 γκολ σε μία σεζόν το 1971-72 και αυτό το ρεκόρ, αν και στοιχειωμένο, φαίνεται πως είναι κοντά στην… εξαφάνισή του.

Ο Λεβαντόφσκι έφτασε χθες το βράδυ τα 31 γκολ με το χατ-τρικ στο 4-2 της Μπάγερν επί της Ντόρτμουντ και πλέον απέχει εννιά γκολ για να ισοφαρίσει την παραπάνω επίδοση και δέκα για να γίνει αποκλειστικά δικό του το συγκεκριμένο ρεκόρ στις 10 εναπομείνασες αγωνιστικές.

Εν τω μεταξύ, ο Πολωνός στράικερ έχει πετύχει 92 γκολ σε 80 ματς από την περσινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το χθεσινό χατ-τρικ ήταν το δεύτερο απέναντι στην Ντόρτμουντ και ισοφάρισε την αντίστοιχη επίδοση του Μίλερ που επίσης είχε δύο συνεχόμενα χατ-τρικ σε «Klassiker» (το 1970 και το 1971).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ