aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλησιάζει στην πρόκριση η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χαμός για τη δεύτερη θέση

Πλησιάζει στην πρόκριση η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χαμός για τη δεύτερη θέση

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε άνετα 3-0 την ΒΑΚ Πέλετς στην Αυστρία για την τέταρτη αγωνιστική του 11ου ομίλου του Europa League και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στους «32».

Χαμός για τη δεύτερη θέση, μετά το 0-0 στη Μόσχα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Φέγενορντ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Φέγενορντ 0-0
Οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο 20λεπτο και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ. Στη συνέχεια, οι Ολλανδοί ανέλαβαν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν τις δικές τους καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Μετά το 40’, οι Μοσχοβίτες ξαναπίεσαν χωρίς αποτέλεσμα.

Στην αρχή της επανάληψης, άλλαξαν τα δεδομένα με την αποβολή του Γοέργκενσεν στο 48’ με δεύτερη κίτρινη. Οι Ρώσοι πήραν την πρωτοβουλία και «στρίμωξαν» στην εστία τους Ολλανδούς μετά τις αλλαγές του τεχνικού τους, ψάχνοντας το γκολ, με πρωταγωνιστή τον Αχμέτοφ, χωρίς αποτέλεσμα.

ΒΑΚ Πέλετς-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-3
Ο Λέιτγκεμπ απείλησε για τους Αυστριακούς στο πρώτο 20λεπτο και έδειξε πως ήταν θέμα χρόνου το γκολ για τη ΒΑΚ Πέλετς. Όμως, στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός για τους γηπεδούχους με τους Κροάτες να βγαίνουν μπροστά και να χάνουν ευκαιρίες, με τον Λέιτγκεμπ να απαντά για τη ΒΑΚ και τη φάση του Αντέμι να ολοκληρώνει το πρώτο ημίχρονο για την Ντιναμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένες και έψαξαν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Τελικά, αυτό ήρθε για τους Κροάτες στο 60’, όταν ο Μάιερ με ένα φανταστικό σουτ από τα δεξιά «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα της ΒΑΚ Πέλετς για το 0-1. Ο Βίζινγκερ έχανε συνεχώς ευκαιρίες για τους Αυστριακούς και στο 75’ ο Αντέμι έκανε τη σέντρα για τον Πέτκοβιτς και αυτός έπιασε ένα καταπληκτικό γκολ για το 0-2 της Ντιναμό. Στο 91’, ο Ιβάνουσετς μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 0-3.

Βαθμολογία:
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 8
Φέγενορντ 5
ΒΑΚ Πέλετς 4
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3

Επόμενη αγωνιστική (3/12):
Φέγενορντ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-ΒΑΚ Πέλετς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ