aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλησιάζει στην Παρί Σεν Ζερμέν με 60 εκατ. ευρώ ο Χακίμι!

Πλησιάζει στην Παρί Σεν Ζερμέν με 60 εκατ. ευρώ ο Χακίμι!

Αρχίζει να… ξεπουλάει η Ίντερ! Μετά το φινάλε της συνεργασίας με τον Αντόνιο Κόντε, οι άνθρωποι των «νερατζούρι» δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών ώστε να έχουν μεγάλα έσοδα και να μπορέσουν να βγάλουν εύκολα τη φετινή σεζόν.

Η πρώτη… βαρβάτη πώληση, λοιπόν, των Μιλανέζων αναμένεται να είναι ο Αχράφ Χακίμι. Ο 22χρονος Μαροκινός φουλ-μπακ αποκτήθηκε από την Ίντερ την περασμένη σεζόν, πληρώνοντας 45 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο φαίνεται πως είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Παρίσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τον κάνει δικό της, προσφέρει 60 εκατ. ευρώ και βρίσκεται μια ανάσα από το να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Ίντερ, η οποία ζητάει 70 εκατ. ευρώ αλλά όλα δείχνουν πως δύσκολα δεν θα επιτευχθεί συμφωνία.

Η Παρί φαίνεται πως κερδίζει τόσο την Τσέλσι όσο και την Μπάγερν Μονάχου στη μάχη για την απόκτηση του Χακίμι, ο οποίος έκανε μια τρομερή σεζόν και ήταν από τους κομβικούς παίκτες στην πορεία της Ίντερ προς την κατάκτηση του «σκουντέτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ