aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλησιάζει στην έξοδο ο Ντι Μαρία

Πλησιάζει στην έξοδο ο Ντι Μαρία

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Άνχελ ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού Ουνάι Έμερι δεν τον έχει στα πλάνα του και οι ιθύνοντες της ομάδας σκέφτονται την πώλησή του στην Κίνα. Ο Ντι Μαρία ο οποίος έχασε τη θέση του στην εντεκάδα τη φετινή χρονιά δεν υπολογίζεται ως βασικός από τον Ισπανό προπονητή, αφού στις θέσεις των εξτρέμ ο Έμερι χρησιμοποιεί τους νεοφερμένους και ακριβοπληρωμένους Κιλιάν Εμπαμπέ και Νειμάρ.

Έτσι, ο γαλλικός σύλλογος ψάχνει ομάδα από την Κίνα για να τον δώσει και να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του, αφού τη φετινή χρονιά ξόδεψε πακτωλό εκατομμυρίων για μεταγραφές. Ο Αργεντινός εξτρέμ το 2015 κόστισε στους Παριζιάνους 63 εκατομμύρια ευρώ κι όμως δυο χρόνια αργότερα είναι κοντά στην απομάκρυνση του από την Παρί και τη μετακίνησή του στην Κίνα.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε κοντά στην Μπαρσελόνα, αλλά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η Παρί δεν ήταν ικανοποιημένη με τα χρήματα που πρόσφερε η ισπανική ομάδα με αποτέλεσμα να παραμείνει στη Γαλλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ