aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλησιάζει στην Μπαρσελόνα ο Γκάμπριελ Χέσους

Πλησιάζει στην Μπαρσελόνα ο Γκάμπριελ Χέσους

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην Μπαρσελόνα βρίσκεται ο Γκάμπριελ Χέσους. Καθοριστικός παράγοντας σε αυτή την εξέλιξη ήταν το γεγονός ότι ο παίκτης -πια- έχει στα χέρια του το 25% των δικαιωμάτων του. Έτσι μειώθηκε το ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη που είχε στην κατοχή του ο μάνατζέρ του, φέρνοντας την Παλμέιρας σε θέση ισχύος έχοντας το 30% του συνόλου.

Η Μπαρσελόνα επιθυμεί να διαπραγματεύεται με όποιον έχει στην κατοχή του το μεγαλύτερο ποσοστό δικαιωμάτων. Και στην περίπτωση αυτή, μπορεί να μιλήσει με την ομάδα απευθείας, παρακάμπτοντας τον ατζέντη του Χέσους, ο οποίος δημιουργούσε προβλήματα στις διαπραγματεύσεις που είχαν γίνει στο προηγούμενο διάστημα.

Μετά από αυτήν την αλλαγή η Παλμέιρας έχει το μεγαλύτερο μερίδιο που είναι 30%, ο παίκτης έχει το 25%, ο Κριστιάνο Σιμόες (ατζέντης) το 22,5% και ο Φάμπιο Καράν (πρώην συνεργάτης του Σιμόες) το υπόλοιπο 22.5%.

Η Μπαρσελόνα είχε κάνει στο παρελθόν κάποιες επαφές με τη βραζιλιάνικη ομάδα για τον 19χρονο επιθετικό. Στη Βραζιλία εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι στο οποίο παίζει ρόλο και η μεγάλη επιθυμία του Χέσους να αγωνιστεί στο μέλλον με τα χρώματα των Καταλανών.

Ο παίκτης της Παλμέιρας θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μαζί με τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα της Σάντος και ήδη αρκετές μεγάλες ομάδες από την Ευρώπη έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ