aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλησιάζει στη Ρόμα ο Σέζνι

Πλησιάζει στη Ρόμα ο Σέζνι

Η παρουσία του Πετρ Τσεχ κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ έκαναν δύσκολο το έργο του Σέζνι ώστε αυτός να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο «Emirates». Έτσι, ο Πολωνός γκολκίπερ επιθυμούσε την περαιτέρω παραμονή του στη Ρόμα, στην οποία υπήρξε γενικά ευχαρίστηση για τις περσινές εμφανίσεις του παίκτη στη Serie A.

Σύμφωνα με το «CalcioNews24», Λονδρέζοι και Ρωμαίοι βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις ώστε να «κλειδώσει» η παραμονή του 26χρονου στην «αιώνια πόλη». Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, πιθανώς και σήμερα, με βάση τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία. Ακόμα δεν έχει προκύψει το αν το συμβόλαιο του παίκτη θα καλυφθεί πλήρως από τη Ρόμα ή θα συνεισφέρει σε κάποιο ποσοστό του η Άρσεναλ.

Εκτός από τον Σέζνι, για τη θέση του τερματοφύλακα η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει αποκτήσει φέτος και τον Βραζιλιάνο Άλισον, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ανταγωνισμό για την εστία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ