aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλησιάζει στη Φιορεντίνα ο Ντέμε

Πλησιάζει στη Φιορεντίνα ο Ντέμε

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Ντέμε εμφανίζεται να είναι η Φιορεντίνα, η οποία αναμένεται να υπογράψει τον 27χρονο Γερμανό για 10 εκατ. ευρώ.

Οι «βιόλα», αφού είδαν τις περιπτώσεις των Ναϊνγκολάν και Ντε Ρόσι, για τους οποίους ενδιαφέρθηκαν το φετινό καλοκαίρι, να «ναυαγούν», αποφάσισαν να τα δώσουν όλα για τον αμυντικό χαφ της Λειψίας.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», η συμφωνία αναμένεται να κλείσει άμεσα και ο ποδοσφαιριστής να βρεθεί στο «Αρτέμιο Φράνκι», ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Πίσω από τον Ντέμε, υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, καθώς αν και γεννημένος και μεγαλωμένος στη Γερμανία, ο πατέρας του είναι Ιταλός.

Μάλιστα, το όνομα Ντιέγκο του δόθηκε προς τιμήν του Μαραντόνα, ο οποίος μεσουρανούσε με τη φανέλα της Νάπολι στα ιταλικά γήπεδα τη δεκαετία του ’80.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ντέμε φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Φιορεντίνα, ενώ το φετινό καλοκαίρι πέρασε τις διακοπές του στην Τοσκάνη, με τη φημολογία να φουντώνει.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λειψία έως το καλοκαίρι του 2021, αγωνίστηκε στη γερμανική ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας μάλιστα συμμετοχή στο Champions League της περιόδου 2017-2018, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ