aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλησιάζει όλο και περισσότερο ο Τόνιο

Πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Τόνιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αισιόδοξοι ότι το μίνι σίριαλ με την επιστροφή του Τόνιο Ραμίρεθ θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας είναι οι παράγοντες της ΑΕΚ. Ο Ισπανός πορτιέρο γνωρίζει πολύ καλά ότι η αποστολή της ομάδας της Λάρνακας αναχωρεί για την Πολωνία στις 4 Ιουλίου και τα χρονικά περιθώρια που έχει ενώπιόν του έχουν στενέψει αρκετά.

Κάνει προσπάθειες για να μείνει ελεύθερος από τη Σοσιεδάδ και υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτό θα γίνει εντός των επόμενων ημερών για να ακολουθήσει την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Τόνιο συμφώνησε προφορικά με τον σύλλογο της Λάρνακας, με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο, και ο Άντερ Μουρίγιο τον περιμένει για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ, μόλις καταφέρει να μείνει ελεύθερος και αφού πάρει αποζημίωση από την ομάδα του. Σε περίπτωση που στραβώσει, όμως, το ενδεχόμενο απόκτησης του Τόνιο, εννοείται πως θα γίνει κίνηση γι’ άλλον τερματοφύλακα. Ήδη, υπάρχουν κάποια ονόματα τα οποία ξεχώρισαν και αξιολογούνται.

Μία άλλη θέση για την οποία γίνονται επαφές είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Κιτανόφσκι που προτάθηκε δεν είναι στις πρώτες επιλογές, όμως ο Μουρίγιο θα προσπαθήσει να τελειώσει το θέμα εντός της εβδομάδας για να κλείσει το θέμα και να μεταβεί το νέο απόκτημα στην Πολωνία εγκαίρως.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει βασικό τερματοφύλακα και δεξιό μπακ και αυτές οι δύο θέσεις είναι που «καίνε». Ενίσχυση θα γίνει επίσης με κεντρικό αμυντικό και πιθανόν με έναν μέσο. Για τη μεσαία γραμμή ίσως αποφασιστεί στην προετοιμασία και αναλόγως τι θα δει ο Ιραόλα και τι θα κρίνει μαζί με τον Μουρίγιο ότι χρειάζεται. Αν ο Τομάς δεν ικανοποιήσει θα αποδεσμευθεί και θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής. Κάποια θέματα θα ξεκαθαρίσουν ή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ή μετά το τέλος της.

Πρώτο δίτερμα

Πρωινές θα είναι οι πλείστες προπονήσεις του Άντονι Ιραόλα αυτή τη βδομάδα, εκτός από Τετάρτη και Παρασκευή που θα είναι απογευματινές. Για την ώρα, ο Βάσκος τεχνικός προσπαθεί να μάθει ακόμη καλύτερα τους παίκτες του μιας και η καθημερινή επαφή στις προπονήσεις θα τον βοηθήσει να γνωρίσει καλύτερα και τον χαρακτήρα του κάθε ενός ξεχωριστά. Το ερχόμενο Σάββατο προγραμματίζεται και το πρώτο οικογενειακό δίτερμα όπου θα δει κάποια πράγματα που θέλει ο Βάσκος. Φιλικό παιχνίδι δεν θα γίνει στην Κύπρο προτού αναχωρήσει η αποστολή για την Πολωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ