aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλησιάζει η ώρα των αποχωρήσεων στην Ανόρθωση

Πλησιάζει η ώρα των αποχωρήσεων στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις αναφορικά με το κεφάλαιο των χειμερινών προσθαφαιρέσεων της Ανόρθωσης. Όπως γράψαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο Σεκού Σισέ είναι υποψήφιος για αποχώρηση από το έμψυχο δυναμικό.

Μάλιστα, ακόμα και αν ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ίσως κοπεί από την αποστολή του κυριακάτικου ματς με την ΑΕΛ και μετά να του ανακοινωθεί ότι βρίσκεται εκτός πλάνου. Μάλιστα, δεν θα είναι ο μόνος και την επόμενη εβδομάδα οι παίκτες που δεν υπολογίζονται κατά πάσα πιθανότητα θα λάβουν ενημέρωση από τη διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου.

Η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται στο ψάξιμο για να βρει ποδοσφαιριστές στα δικά της οικονομικά πλαίσια, μιας και δεν σηκώνει άλλες υπερβάσεις. Ήδη το μπάτζετ είναι αρκετά υψηλό και δεν μπορεί να ξεφύγει ακόμη περισσότερο. Είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ακραίος επιθετικός και πιθανότατα ποδοσφαιριστής στη μεσαία γραμμή που θα έχει την ικανότητα να κόβει και να οργανώνει. Η αγορά τη δεδομένη εποχή είναι δύσκολη, όμως ο Στρέπελ δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να προσεγγίσει παίκτες που έχει εικόνα για την αξία τους και οι οποίοι έπαιξαν στο ολλανδικό πρωτάθλημα, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

Από εκεί και πέρα, το στραβοπάτημα της Ανόρθωσης (2-2) απέναντι στην Πάφος FC την έχουν φέρει ξανά ένα βήμα πίσω. Εκεί που πήγε να αποκτήσει καλό ρυθμό η ομάδα της Αμμοχώστου και να βρει τα πατήματά της, ήρθαν νέες απώλειες να της υπενθυμίσουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Βελτίωση υπάρχει, αλλά δεν είναι στον βαθμό που χρειάζεται για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει δυναμικά για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο. Έτσι, το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ είναι ευκαιρία για την Ανόρθωση, να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένη στη μάχη της διεκδίκησης εισιτηρίου στο Γιουρόπα Λιγκ.

Και αυτό γιατί δεν θέλει να χάσει ακόμη περισσότερο την επαφή της με την κορυφή, αλλά θέλει να μειώσει και να στείλει τα δικά της μηνύματα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και παίρνοντας τη νίκη. Νίκη είχε πάρει και απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεμεσό προ εβδομάδων, όμως η εμφάνισή της δεν έπειθε.

Ο Γιούρχεν Στρέπελ έχει μπροστά του και αρκετά προβλήματα μιας και είναι εκτός πλάνου ο τιμωρημένος Ζοάο Βίκτορ και οι τραυματίες Ιγκιεμπόρ και Λαβόρδε. Επίσης, αμφίβολοι είναι οι Μπεσάτ, Εγγλέζου, Σισέ και Στρούνα. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προθέσεις και τo πλάνo του Ολλανδού τεχνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ