aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλήρης συμφωνία της Παρί Σ.Ζ. με Βαϊνάλντουμ

Πλήρης συμφωνία της Παρί Σ.Ζ. με Βαϊνάλντουμ

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει την πρώτη υπογραφή για το φετινό καλοκαίρι. Και είναι ένα μεγάλο «χτύπημα» αυτό που ετοιμάζεται να πετύχει με την άφιξη του Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, ενός από τους πυλώνες της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, σε έναν τομέα του παιχνιδιού όπου οι παίκτες αυτής της διάστασης έλειπαν. Η συμφωνία είναι πλήρης με τον Ολλανδό διεθνή, ο οποίος φτάνει ως ελεύθερος και θα υπογράψει για τρία χρόνια.

Ένα ωραίο οικονομικό «χτύπημα», αρχικά, καθώς ο σύλλογος δεν χρειάστηκε να πληρώσει άλλη ομάδα, μα πάνω απ΄ όλα ένα πολύ καλό αθλητικό χτύπημα, με αυτόν τον μεγάλο μέσο. Ένας παίκτης του οποίου ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία είναι στοιχεία αναμφισβήτητα.

Ένας παίκτης που θα προσαρμοστεί στο σύστημα παιχνιδιού, ειδικά καθώς ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήθελε ήδη να τον κάνει παίκτη του απ΄ όταν ακόμα ήταν προπονητής της Τότεναμ.

Σε τακτικό και τεχνικό επίπεδο, είναι ένας παίκτης ικανός να επαναλαμβάνει προσπάθειες υψηλής έντασης με την πάροδο του χρόνου, καλύπτοντας ένα πολύ μεγάλο μέρος του γηπέδου για άμυνα, ανάκτηση της μπάλας και στη συνέχεια ρίχνοντας τον εαυτό του στην αντίπαλη περιοχή.

Η εμπειρία του και το στάτους ως ηγέτης σε συλλόγους κι Εθνική ομάδα, στην οποία είναι ο αρχηγός και με την οποία ετοιμάζεται για το EURO 2020 (11 Ιουνίου-11 Ιουλίου), θα ενισχύσει ένα συγκρότημα που μερικές φορές στερείται προσωπικότητας στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ