aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλήρης και πανέτοιμη στην «Αρένα»

Πλήρης και πανέτοιμη στην «Αρένα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε φουλ ρυθμό προπόνησης επέστρεψε χθες ο Τέτε και πλέον υπολογίζεται κανονικά από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Άρη. Η ομάδα της Λάρνακας δεν φαίνεται να έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα στο πρώτο της παιχνίδι στο «ΑΕΚ Αρένα» και πιστεύεται ότι θα είναι πλήρης και πανέτοιμη για να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στη νέα της έδρα.

Ο Ιδιάκεθ και οι ποδοσφαιριστές του περιμένουν με αγωνία να παίξουν στο νέο τους γήπεδο και σίγουρα τα κίνητρα τους είναι πάρα πολλά. Το κλίμα στην ομάδα της Λάρνακας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μετρώντας έξι νίκες σε έξι ματς, μπαίνει στο νέο της «σπίτι» και έχει την προοπτική να συνεχίσει με έβδομη σερί νίκη και να «σπάσει» άλλο ένα ρεκόρ. Ο κόσμος εκτιμάται ότι θα κατακλύσει το «ΑΕΚ Αρένα» και θα δώσει μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι.

Η διοίκηση ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις πριν από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή και ο κόσμος καλείται να πάει στο γήπεδο από πολύ νωρίς για να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις που θα γίνουν εντός και εκτός γηπέδου και να γίνει ένα με την ομάδα.

Αυτό που προσπαθεί η τεχνική ηγεσία να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές είναι ότι δεν πρέπει να παρασυρθούν από το εορταστικό κλίμα που θα υπάρχει στις κερκίδες του «ΑΕΚ Αρένα», μιας και πρέπει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μέρος και στο πώς θα μπορέσει η ομάδα να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς.

Ο Ιδιάκεθ κάνει σκέψεις για να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Ακοράν και να αφήσει στον πάγκο τον Τέτε που έχασε πολλές προπονήσεις. Επίσης και ο Μοϊσόφ που έπαιξε δύο φορές βασικός με τα Σκόπια δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες και να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο αρχηγός Νταβίντ Καταλά.

Σ’ ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Συνήθως τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, ίσως σ’ ένα λάθος. Είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι διαγωνιζόμενες ομάδες, όποια κι αν είναι η προϊστορία των μεταξύ τους αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ