aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλήγωσε τη Λίβερπουλ η λαβωμένη Γιουνάιτεντ! (vid)

Πλήγωσε τη Λίβερπουλ η λαβωμένη Γιουνάιτεντ! (vid)

Μπορεί σε ένα ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ το επιθυμητό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες να είναι η νίκη, αλλά στο φετινό αν κάποια έχει δικαίωμα να χαμογελάει αυτή είναι του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παρά το τελικό 0-0, που είναι και το πρώτο μεταξύ των δύο στο «Ολντ Τράφορντ».

Διαβάστε επίσης: «Καθάρισε» στο… πι και φι και μπήκε στην 4άδα η Άρσεναλ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» που δεν υπολόγιζαν τους Μάτιτς, Μαρσιάλ πριν από την αναμέτρηση και προχώρησαν σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του πρώτου(!) ημιχρόνου, κατάφεραν να αφοπλίσουν πλήρως τη φετινή ποδοσφαιρική μηχανή του Γιούργκεν Κλοπ, στερώντας τους μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να αποδράσουν με τη νίκη από την έδρα της μεγάλης της αντιπάλου.

Μάλιστα, οι περισσότερες από τις πολύ λίγες ευκαιρίες του αγώνα άνηκαν στους γηπεδούχους, με τη Λίβερπουλ να συμβιβάζεται τελικά με τον βαθμό και να παραμένει στην 1η θέση, αλλά πλέον με μόλις έναν βαθμό πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Γιάνγκ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Ερέρα (21’ Περέιρα), Πογκμπά, Μάτα (25’ Λίνγκαρντ, 43’ Αλέξις Σάντσες), Ράσφορντ, Λουκάκου.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Μίλνερ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (72’ Σακίρι), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ (80’ Οριγκί), Φιρμίνο (31’ Στάριτζ).

Τα highlights του μεγάλου ντέρμπι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ