Aθλητικά NέαΠλήγμα στον Απόλλωνα, χάνει με παθολογικό πρόβλημα τον Κερμπρ

Πλήγμα στον Απόλλωνα, χάνει με παθολογικό πρόβλημα τον Κερμπρ

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο στον Απόλλωνα. Πριν καλά-καλά εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον το νέο απόκτημα των γαλάζιων, Μίλαν Κερμπρ τίθεται εκτός «μάχης» καθώς αντιμετωπίζει παθολογικό πρόβλημα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόβλημα στη μέση. 

O Tσέχος αριστερός μπακ έμεινε εκτός αποστολής από τη σημερινή (19/1) αναμέτρηση με τον Ερμή για την 17η αγωνιστική. Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά που ενδεχομένως να τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Live: Ερμής – Απόλλων 

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά όταν τοποθετηθεί και επίσημα ο Απόλλωνας. Ο Κερμπρ κατέγραψε ήδη τρεις συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα στον αγώνα με τον Ερμή: Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Κυριάκου, Σατσέτι, Μπρου, Σαρδινέρο, Σκέμπρι, Σελάγια.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ