aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλήγμα ο τραυματισμός του Καρλίτος

Πλήγμα ο τραυματισμός του Καρλίτος

Στην Ανόρθωση, πέρα από την άσχημη εμφάνιση και τη νέα ήττα, που έφερε εκ νέου φουρτούνες στην ομάδα, ήρθε και ο τραυματισμός του Καρλίτος για να σκορπίσει ακόμη μεγαλύτερη πίκρα. Ο ακραίος επιθετικός της «Κυρίας» αποχώρησε από το παιχνίδι με την Ομόνοια στο 7ο λεπτό μιας και είχε τραυματιστεί, αλλάζοντας έτσι τα πλάνα της ομάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος έχει υποστεί θλάση και πιθανόν να απουσιάσει μέχρι και ένα μήνα από τις υποχρεώσεις της Ανόρθωσης. Αν ο πιο πάνω φόβος των κυανολεύκων επιβεβαιωθεί, τότε είναι δεδομένο ότι η Ανόρθωση δεν θα έχει τον Καρλίτος στη διάθεσή της για τους αγώνες με Ερμή (εντός), Αναγέννηση Δερύνειας (εκτός) και Δόξα (εντός).

Μια σημαντική απώλεια για την Ανόρθωση η οποία καλείται να διαχειριστεί και αυτό το πλήγμα. Ο «Καλό» ήταν από τους παίκτες που έδειχναν όρεξη και θέληση στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο τραυματισμός του τον αφήνει εκτός προπονήσεων. Σήμερα αναμένονται νεότερα για την κατάστασή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ