aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλέον, έχει το πάνω χέρι για τη μετεγγραφή μπακ

Πλέον, έχει το πάνω χέρι για τη μετεγγραφή μπακ

«Ευκαιρίες» στο μετεγγραφικό παζάρι περιμένει η Ανόρθωση για ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ. Όσο τελειώνει η «κλεψύδρα» της μετεγγραφικής περιόδου τόσο μειώνονται και οι οικονομικές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών.

Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή ξέρει πολύ καλά το «παιχνίδι» των μετεγγραφών και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα με ικανό αριστερό οπισθοφύλακα. Εντοπίστηκαν 2-3 στόχοι με τους οποίους άνοιξε κύκλο επαφών και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις.

Στη συγκεκριμένη θέση μπορούν να αγωνιστούν οι Πράνιτς και Στρούνα. Ο Κροάτης υπέστη τράβηγμα και έμεινε εκτός προπονήσεων για αρκετές μέρες και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα, ενώ ο Λέβι επιθυμεί να τον χρησιμοποιεί στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Επιστροφή μετά το πρόβλημα υγείας και γκολάρα ο Πελέ!

Όσον αφορά τον Στρούνα επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και μένει να διαφανεί κατά πόσο θα πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Κυριακής ή αν θα επιλεγεί ο Εγγλέζου, ο οποίος έπαιξε ως αριστερός μπακ για 45’ στο φιλικό με τον Ερμή και σε όλο το ενενηντάλεπτο στην πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ