aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλέον, δεν είναι το χρήμα που χωρίζει Ανόρθωση-Λαβόρδε

Πλέον, δεν είναι το χρήμα που χωρίζει Ανόρθωση-Λαβόρδε

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αύριο (26/6) λήγει η προθεσμία που έδωσε η Ανόρθωση στον Ρικάρντο Λαβόρδε για ν’ απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί. Ο Κολομβιανός έριξε τις απαιτήσεις του στις 300 χιλιάδες ευρώ (από τις 420 που ήταν αρχικά), η προσφορά της «Κυρίας» δεν φτάνει το συγκεκριμένο ποσό, καθώς είναι χαμηλότερη των 300 χιλιάδων εντούτοις το οικονομικό δεν αποτελεί τη δεδομένη στιγμή το μεγαλύτερο εμπόδιο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Από την στιγμή που ο Λαβόρδε δεν έχει δεχθεί καλύτερη προσφορά από άλλη ομάδα η Ανόρθωση έχει το πάνω χέρι με δεδομένη την επιθυμία και των δύο πλευρών για συνεργασία. Εκφράζεται η πίστη πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις, δηλαδή να πέσει ακόμα λίγο στις απαιτήσεις του ο Κολομβιανός και να βάλει ψηλά μπόνους η Ανόρθωση οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι.

Αυτό που έχει στο… περίμενε τη μετεγγραφή είναι η πρόθεση του Λαβόρδε να κερδίσει χρόνο ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για να βρει προσφορά από άλλη ομάδα με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Διαβάστε επίσης: Γκιούρις: Ο ακριβότερος της δεκαετίας, πίσω από Τρίκα και Μελαναρκίτη

Η Ανόρθωση ξεκαθάρισε στον Λαβόρδε ότι δεν θα τον περιμένει εσαεί και στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο κεφάλαιο απόκτησης του Κολομβιανού, καθώς αρχίζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Βουλγαρία από αύριο και στις 12 Ιουλίου η ομάδα θα κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ