aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλατιά χαμόγελα και δικαιολογημένες προσδοκίες

Πλατιά χαμόγελα και δικαιολογημένες προσδοκίες

Το πρώτο βήμα προς την αποφυγή του υποβιβασμού έγινε προχθές, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού (3-0). Στο Δασάκι έλαμψαν τα νέα αποκτήματα της Νέας Σαλαμίνας, Καρλάο (2 γκολ), Τιάγκο Φερέιρα (2 ασίστ) και Τσαρλς Ελουντού, με την ελπίδα ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Οι ερυθρόλευκοι του Σάββα Πουρσαϊτίδη ανέβηκαν στη 12η θέση και ευελπιστούν ότι θα αναρριχηθούν πιο ψηλά ώς το τέλος της α’ φάσης. Διότι ακολουθούν έξι παιχνίδια, από τα οποία τα τέσσερα δεν απαγορεύουν τις προσδοκίες για σημαντική βαθμολογική συγκομιδή.

Αρχή την ερχόμενη Κυριακής στο εντός έδρας παιχνίδι με την Πάφο, ενώ τα άλλα τρία είναι απέναντι σε Ολυμπιακό («Αμμόχωστος»), Ερμή (ΓΣΖ) και Αλκή Ορόκλινη («Αμμόχωστος»). Από εκεί και πέρα, το μενού περιλαμβάνει και αναμετρήσεις με τις Ομόνοια (ΓΣΠ) και ΑΕΛ («Αμμόχωστος»), απέναντι στις οποίες η Νέα Σαλαμίνα θα είναι αουτσάιντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ