aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠίττας: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ το πρωτάθλημα, αλλά…»

Πίττας: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ το πρωτάθλημα, αλλά…»

Την υπόσχεση πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό ώστε ο Απόλλων να κατακτήσει το πρωτάθλημα έδωσε ο Ιωάννης Πίττας. Ο Κύπριος επιθετικός που σκόραρε ξανά στο ισόπαλο 1-1 με την Πάφο, σημείωσε πως οι γαλάζιοι φάνηκαν άτυχοι που ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το φινάλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σκοράραμε πρώτοι, ελέγχαμε το παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι από το λεπτό που δεχθήκαμε το γκολ. Θεωρώ πως αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως είμαστε εκεί και συνεχίζουμε. Σήμερα ήμασταν άτυχοι και στο λεπτό που δεχθήκαμε το γκολ. Είμαστε στην πρώτη θέση και δεν μας ενοχλεί αυτό».

Για το γεγονός ότι σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και έφτασε τα εφτά τέρματα, είπε: «Στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος που σκοράρω αλλά η ομάδα με βοηθάει να σκοράρω γκολ. Όπως είπα και πριν, είμαστε στην πρώτη θέση και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να εγγυηθώ το πρωτάθλημα, αλλά μπορώ να εγγυηθώ πως θα παλέψουμε για αυτό τον τίτλο που τόσο πολύ θέλουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ