aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιτίνο: «Όταν κοουτσάρω την Εθνική, είμαστε όλοι Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους ΟΑ»

Πιτίνο: «Όταν κοουτσάρω την Εθνική, είμαστε όλοι Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους ΟΑ»

Για άλλη μια φορά ο Ρικ Πιτίνο επεσήμανε ότι ως προπονητής της Εθνικής ομάδας δεν θα έχει ως στόχο μόνο το καλό της ομάδας και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες αμελώντας όλους όσους προσπαθούν να δώσουν οπαδικό χρώμα στην επιλογή του ως ομοσπονδιακός τεχνικός.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο πλαίσιο της βράβευσής του από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για την κατάκτηση του νταμπλ πέρσι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο στη βράβευση του

«Σε ό,τι αφορά την απονομή των βραβείων, εδώ το κάνετε διαφορετικά και καλύτερα σε σχέση με τις ΗΠΑ. Μιλώντας αρχικά για την όμορφη κοπέλα που μας δίνει τα βραβεία (γέλια)!

Αναφέραμε νωρίτερα ότι πηγαίνουμε στην Αμερική για επιμορφωτικά σεμινάρια… Σε εμένα συνέβη το αντίθετο, ήλθα στην Ελλάδα για να μάθω. Κάνει καλό να ταξιδεύουμε και να μαθαίνουμε πράγματα…

Έχω κοουτσάρει απέναντι σε προπονητές θρύλους όπως ο Φιλ Τζάκσον, ο Πατ Ράιλι και ο Μάικ Σιζέφσκι όμως αυτοί οι προπονητές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους προπονητές στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή.

Όλοι έχουμε το ίδιο βασικό συστατικό. Έχουμε πάθος, είμαστε πεινασμένοι για το μπάσκετ!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει καταφέρει πάρα πολλά στη ζωή του. Σας εύχομαι υγεία, χαρές και επιτυχίες… Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, δεν μπλέκομαι σε αυτά. Όταν κοουτσάρω την Εθνική, είμαστε όλοι Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ