aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιθανότητα επιστροφής του Φουστάρ, ξεχώρισε δύο στόπερ ο Πουρσαϊτίδης

Πιθανότητα επιστροφής του Φουστάρ, ξεχώρισε δύο στόπερ ο Πουρσαϊτίδης

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιβάν Φουστάρ στη Νέα Σαλαμίνα είναι ορατό και οι πληροφορίες που διέρρευσαν κι έκαναν λόγω για επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι επιβεβαιωμένες. Υπάρχουν όμως, κάποια πράγματα που πρέπει να μπουν στη σειρά, αλλά και κάποια εμπόδια να ξεπεραστούν.

Καταρχάς, να αναφέρουμε πως ο Κροάτης στόπερ, δεν έκλεισε τελικά στην ομάδα η οποία τον προσέγγισε τον Μάιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έπαψε να ψάχνει συμβόλαιο με πολύ καλύτερες απολαβές από αυτές που είχε στη Νέα Σαλαμίνα. Δηλαδή απολαβές με αφετηρία τις 15.000 μηνιαίως.

Ο Φουστάρ προσεγγίστηκε από τους ερυθρόλευκους οι οποίοι του πρότειναν καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που είχε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά όχι στα λεφτά που επιθυμεί ο παίκτης. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφές, ο Κροάτης ευχαρίστησε τη Σαλαμίνα για το ενδιαφέρον και την αγάπη που επιδεικνύει και τόνισε στους υπευθύνους του σχεδιασμού πως αν δεν βρει ομάδα με τα λεφτά που επιθυμεί, θα αξιολογήσει σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

Η Νέα Σαλαμίνα ψάχνει δύο στόπερ και παράλληλα με τον Φουστάρ, ψηλά στη λίστα του Σάββα Πουρσαϊτίδη βρίσκονται άλλοι δύο παίκτες για τη θέση αυτή, που δεν αγωνίστηκαν ξανά στην Κύπρο και οι οποίοι αρέσουν στον Ελλαδίτη τεχνικό και θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ