aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιθανότητα διάλυσης συμφωνίας εταιρείας-σωματείου

Πιθανότητα διάλυσης συμφωνίας εταιρείας-σωματείου

Τα μέλη της γενικής συνέλευσης του σωματείου, άκουσαν απόψε από το διοικητικό συμβούλιο τους λόγους που το οδήγησαν να απαντήσει αρνητικά στον Χρίστο Πουλλαΐδη. Ο τελευταίος ως γνωστόν, αφού παραιτήθηκε από την προεδρία και τη διοίκηση της εταιρείας, ζήτησε όπως παραχωρήσει με πληρεξούσιο τις μετοχές του για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να εξευρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Η απόφαση της διοίκησης του σωματείου, η οποία προφανώς έτυχε της έγκρισης των μελών, στη αποψινή έκτακτη γενική συνέλευση, φανερώνει πως υπάρχουν -οικονομικές κυρίως- ασάφειες τις οποίες δεν έχει εξηγήσει ο μεγαλομέτοχος. Ο τελευταίος (λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό), όπως και μέλη της διοίκησης της εταιρείας, δεν έδωσαν το «παρών» τους στη αποψινή συνέλευση.

Τα μέλη του σωματείου συζήτησαν τι θα πράξουν από εδώ και πέρα. Φέρονται να πήραν κάποιες αποφάσεις για τη στάση που θα τηρηθεί στη γενική συνέλευση της εταιρείας. Πληροφορίες για τις θέσεις του, το σωματείο προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα εντός της ημέρας.

Η μία από αυτές λογικά θα αφορά στη συνέχιση της συζήτησης με τον Χρίστο Πουλλαΐδη ώστε να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα και να παραμείνει ενωμένη η Ανόρθωση. Οι υποχρεώσεις άλλωστε τρέχουν και δεν αφορούν μόνο την πάγια καταβολή δόσεων προς το κράτος ή το τραπεζικό δάνειο. Παραμένει ανοικτό και το κεφάλαιο μετεγγραφική ενίσχυση, καθώς η πορεία της ομάδας βρίσκεται σε ελεύθερη βαθμολογική πτώση.

Η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας είναι προγραμματισμένη για τις 29 Δεκεμβρίου και εκ των πραγμάτων είναι άκρως καθοριστική για το παρόν και το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ