aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πιθανόν να υπάρχουν ανακοινώσεις, αλλά υπάρχει ο τελικός κυπέλλου»

«Πιθανόν να υπάρχουν ανακοινώσεις, αλλά υπάρχει ο τελικός κυπέλλου»

Την ανάγκη όπως η ΑΕΛ παραμείνει ανταγωνιστική και σοβαρή στα παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν, ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει του τελικού κυπέλλου επεσήμανε η Αριάδνη Γενεθλίου. Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε, επίσης, στην κατάσταση των Μπενίτεθ και Τόρες, αλλά και το πλάνο προγραμματισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Υπάρχουν κίνητρα απέναντι στην Ομόνοια; «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Και από την άλλη θεωρώ ότι είμαστε στην τελική ευθεία και θα πρέπει να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά. Είναι αρκετά τα κίνητρα που υπάρχουν. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε αυτά τα παιχνίδια γιατί υπάρχει ο τελικός, ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να προφυλαχθούν και οι ποδοσφαιριστές, να υπάρχει σωστή οργάνωση και διαχείριση και να είμαστε έτοιμοι για αυτό το πολύ σημαντικό ματς».

Για τον Γκαστανιάγα και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι αρκετά πιθανό να είναι στη διάθεση του προπονητή, αφού προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες. 99% θα είναι στην αποστολή. Θα απουσιάζουν οι Σχρανζ και Αγκάνοβιτς, λόγω καρτών».

Για τους Μπενίτεθ και Τόρες; «Είναι στην Κύπρο, ολοκλήρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας τους στην Ισπανία. Θα συνεχίσουν στην Κύπρο το πρόγραμμα αποκατάστασης. Ένα πρόγραμμα που ακολουθεί και ο Μουστάκης που είχε αυτό το πρόβλημα στην αρχή της σεζόν. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε και τους τρεις στην έναρξη της προετοιμασίας το καλοκαίρι».

Για το ότι η ΑΕΛ μπαίνει σιγά-σιγά σε θέματα προγραμματισμού; «Είναι φρόνιμο, θεωρώ, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες ανακοινώσεις, όμως αυτό θα το ξέρουμε με την πάροδο του χρόνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ