aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιθανό το χειρουργείο για Αζάρ

Πιθανό το χειρουργείο για Αζάρ

Την πόρτα του χειρουργείου ενδέχεται να περάσει ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο στο ματς με την Λεβάντε.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα σε γιατρούς, τεχνικό επιτελείο αλλά και την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μιας ενδεχόμενης επέμβασης.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Βέλγος επιθετικός ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο συγκεκριμένο σημείο και, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα ήταν καλύτερο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αυτή η πρόταση έπεσε στο τραπέζι και τον Δεκέμβριο, αλλά παίκτης και ομάδα αποφάσισαν να μην πιέσουν την κατάσταση και να πάνε σε μία απλή θεραπεία.

Ωστόσο, είτε περάσει την πόρτα του χειρουργείου είτε όχι, θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί σε παιχνίδι της «βασίλισσας» μέχρι το τέλος της σεζόν ο 29χρονος άσος. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να τον δούμε ξανά το καλοκαίρι στο Euro.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ