aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιθανή αναβολή αγώνων της La Liga λόγω καύσωνα!

Πιθανή αναβολή αγώνων της La Liga λόγω καύσωνα!

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Χαβιέρ Τέμπας αποκάλυψε πως είναι πιθανό κάποια παιχνίδια της προσεχής αγωνιστικής της La Liga να αναβληθούν λόγω καύσωνα.

Οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στην Ισπανία βάζουν εμπόδια στη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής της La Liga. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Χαβιέρ Τέμπας σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «El Partidazo de Cope».

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του ισπανικού ποδοσφαίρου, είναι αρκετά πιθανό κάποια παιχνίδια να αναβληθούν εξαιτίας του καύσωνα, καθώς το θερμόμετρο στην Ιβηρική Χερσόνησο έχει ανέβει στους 37-38 βαθμούς Κελσίου.

«Μιλήσαμε με την Επιτροπή Διαιτησίας και τους διαβεβαιώσαμε πως οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να πιουν νερό και να δροσιστούν κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων. Όμως, όταν η θερμοκρασία βρίσκεται στους 36 και 37 βαθμούς είναι αδύνατο να παίξεις ποδόσφαιρο. Οι ώρες έναρξης των αγώνων μπορούν να μετατεθούν, όμως το πρόβλημα είναι πως σ’ αρκετές πόλεις ακόμα κι αργά το βράδυ η θερμοκρασία δεν πέφτει σε φυσιολογικά επίπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέμπας.

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

21:45 Ρεάλ Σοθιεδάδ – Εσπανιόλ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

14:00 Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης

17:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα

19:15 Μάλαγα – Βιγιαρεάλ

19:15 Σεβίλλη – Λας Πάλμας

21:30 Μπαρτσελόνα – Αλαβές

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

13:00 Σπόρτινγκ Χιχόν – Λεγκανιές

17:00 Βαλένθια – Ρεάλ Μπέιτς

19:15 Γρανάδα – Έιμπαρ

21:30 Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Αθλέτικ Μπιλμπάο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ