aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠίρλο και Λουκάκου στο ιταλικό Hall of Fame

Πίρλο και Λουκάκου στο ιταλικό Hall of Fame

Ο θρυλικός πλέον Αντρέα Πιρλο και ο Ρομέλου Λουκάκου για τη μάχη του κόντρα στον ρατσισμό, θα ενταχθούν στο «Museo del Calcio». Μαζί τους οι Μπόνιεκ, Ματσόνε, Αναστάζι.

Δεν γινόταν να απουσιάζει από το «Museo del Calcio». Ο Αντρέα Πίρλο θα μπει στο ιταλικό Hall of Fame του ποδοσφαίρου και αυτό θα συμβεί και τυπικά στις 4 Μαΐου. Ο θεσμός που ξεκίνησε το 2011, θα συμπεριλάβει αρκετά νέα ονόματα και μεταξύ αυτών θα είναι και ο παλιός θρύλος της Γιουβέντους, ο Πολωνός, Ζκμπίγκνιεβ Μπόνιεκ, ο προπονητής Κάρλο Ματσόνε και ο παλιός επιθετικός, Πιέτρο Αναστάζι, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ωστόσο, θα υπάρξουν και δύο εν ενεργεία παίκτες, οι οποίοι θα λάβουν μαζί το βραβείο «Ντάβιντε Αστόρι», που δίνεται ως αντίστοιχο του fair play. Πρόκειται για τον Ρομέλου Λουκάκου για τη μάχη του κόντρα στον ρατσισμό και έναν 16χρονο, τον Ματία Ανιέζε, ο οποίος έσωσε τη ζωή ενός αντιπάλου που του είχε γυρίσει η γλώσσα την ώρα του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ