aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠίρλο: «Εγώ πήρα την απόφαση αποκλεισμού των Ντιμπάλα, ΜακΚένι και Αρτούρ»

Πίρλο: «Εγώ πήρα την απόφαση αποκλεισμού των Ντιμπάλα, ΜακΚένι και Αρτούρ»

Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση ν΄ αποκλειστούν από το αυριανό (3/03) ντέρμπι της Serie A με την Τορίνο οι Πάουλο Ντιμπάλα, Γουέστον ΜακΚένι και Αρτούρ Μέλο, ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο.

Ο ίδιος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του αγώνα με την «Γκρανάτα» τόνισε ότι η απόφαση πάρθηκε αφού οι τρεις προαναφερθέντες παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο με το να λάβουν μέρος σε κορονοπάρτι.

«Οι τρεις παίκτες που εμπλέκονται δεν κλήθηκαν για το ματς του Σαββάτου και θα δούμε πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις», τόνισε ο τεχνικός της «Γιουβε» στη σημερινή (2/03) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι βέβαιο πως οι «παραβάτες» θα επιστρέψουν στο εξ αναβολής3 ντέρμπι της 7ης Απριλίου με τη Νάπολι.

«Εγώ πήρα την απόφαση και στη συνέχεια το κλαμπ έκανε τα υπόλοιπα. Στο θέμα της επιλογής, η απόφαση ήταν δική μου. Δεν ήταν η σωστή ώρα να κάνουν κάτι τέτοιο, είμαστε τα παραδείγματα και ήταν σωστό που αντιδράσαμε με αυτό τον τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ