aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠίρλο: «Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Ρονάλντο για αλλαγή»

Πίρλο: «Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Ρονάλντο για αλλαγή»

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, έκανε χθες η Γιουβέντους, φεύγοντας με το διπλό από το «San Siro» και την έδρα της Ίντερ (1-2).

Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ωστόσο, στο 76′, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ «στράβωσε» κάτι το οποίο αποθανάτισαν οι κάμερες, καθώς ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Αντρέα Πίρλο, τον αντικατέστησε για λόγους ξεκούρασης.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός υπεραμύνθηκε της επιλογής του να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο τονίζοντας πως:

«Καταλαβαίνω πως ο Ρονάλντο δεν ήταν ευχαριστημένος με την αλλαγή του, αλλά ήταν το σωστό ώστε να ξεκουραστεί για το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, έστω και για λίγα λεπτά. Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που να λέει πως δεν μπορεί να γίνει αλλαγή. Απόψε έδωσε απαντήσεις στους επικριτές του με την εμφάνισή του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ