aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε τον Σάσι, έρχονται... ενισχύσεις στην ΑΕΛ

Πήρε τον Σάσι, έρχονται… ενισχύσεις στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΛ. Οι φίλοι της έκαναν όνειρα όταν τα Χριστούγεννα η ομάδα τους βρισκόταν στην κορυφή. Πού να φαντάζονταν πως με το ξεκίνημα του 2017 όλα θα της έρχονταν στραβά. Έπεσε από την κορυφή, έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Σόουζα, αποχώρησε ο Σιέλης, όπως και οι Ουέλινγκτον, Μπαμπάνκο και Μπουένο. Για τον τελευταίο, η διοίκηση ανακοίνωσε χθες την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Οι Ουέλινγκτον, Μπαμπάνκο και Μπουένο δεν ανταποκρίθηκαν στον βαθμό που οι γαλαζοκίτρινοι ήθελαν. Η απώλεια των Σιέλη και Σόουζα δημιούργησε όμως μεγάλα κενά. Ήταν δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν τα βάζουν κάτω όμως, όσο κι αν τα δυσάρεστα τους ήλθαν απανωτά.

H διοίκηση και η τεχνική ηγεσία κινήθηκαν χθες αστραπιαία. Η ΑΕΛ απέκτησε για τα επόμενα 3.5 χρόνια τον Ίσμαελ Σάσι, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία με τη φανέλα της ΑΕΖ πετυχαίνοντας και 5 τέρματα. Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση επιθετικού, ο οποίος μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. O Τυνήσιος είχε προταθεί στον Άρη, όμως δεν δελεάστηκε από την πρόταση των πρασίνων.

Παράλληλα με την απόκτηση του Σάσι, η ΑΕΛ έχει κινηθεί για να αποκτήσει τον 29χρονο (29/9/1987) Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό Μπογκντάν Μιτρέα, ο οποίος αγωνίζεται στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Στη φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες, με το τελευταίο του παιχνίδι στις 16/10/2016. Ο Μιτρέα ήταν για ένα χρόνο στην ιταλική Άσκολι, ενώ αγωνίστηκε και για τρία χρόνια στη Βιτορούλ.

Η μπάλα είναι πλέον στον προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος ψάχνει να βρει τις λύσεις και να καλύψει τα κενά. Άλλωστε πολλές φορές φέτος έχει δηλώσει πως δουλεύει όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον της ομάδας του. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, ενόψει και των υποχρεώσεων που έχει η ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ψάχνει να βρει τους τρόπους ώστε να την οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες και σε πορεία στόχων.

Παράλληλα με τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, όσοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ακόμη πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, όπως οι Α. Κυριάκου, Χ. Κυριάκου, Βασιλείου, Ηλία, Μαύρου, Νεοφύτου και Γερολέμου, κλήθηκαν να εντείνουν την προσπάθειά τους για να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όποτε κληθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ