aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε το θρίλερ και πάει «φτιαγμένη» στην Ελλάδα

Πήρε το θρίλερ και πάει «φτιαγμένη» στην Ελλάδα

Καρδιοχτύπησε, αλλά τέλος καλό, όλα καλά για τη Χίμκι! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρήκε τις λύσεις που έψαχνε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και έκαμψε την αντίσταση της Μπασκόνια με σκορ 91-90. Κάπως έτσι ανέβηκε στο 5-1 και ετοιμάζεται για Ελλάδα ενόψει Παναθηναϊκού την άλλη εβδομάδα, την ώρα που οι Βάσκοι υποχώρησαν στο 1-5.  Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές οι Σβεντ και Γκιλ που είχαν από 20, με τον Ρώσο γκαρντ –παρά την αστοχία του με 1/8 τρίποντα- να ανεβάζει στροφές στη τέταρτη περίοδο και να συμβάλει αποφασιστικά στο ροζ φύλλο αγώνα.

Είχε παράλληλα 5 ασίστ, ενώ ο Αμερικανός πλην του σκορ, βοήθησε και στα ριμπάουντ καθώς μάζεψε 7 (4 επιθετικά). Διψήφιοι και οι Άντερσον-Μάρκοβιτς με 18 (1/7 τρίποντα) και 15 πόντους αντίστοιχα. Από πλευράς φιλοξενούμενων στους 19 πόντους σταμάτησε ο Τζάνινγκ, από 14 είχαν οι Βόιγκτμαν-Σενγκέλια, ενώ ο Γκρέιντζερ κατέγραψε 11 ασίστ, αν και έμεινε στους 4 πόντους με 1/5 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 40-48, 61-64, 91-90.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ