aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε το ντέρμπι με γαλλικό… κλειδί η Βαλένθια!

Πήρε το ντέρμπι με γαλλικό… κλειδί η Βαλένθια!

«Αφεντικό» η Βαλένθια! Αν και κυνηγούσαν στο σκορ από νωρίς, οι «νυχτερίδες» βρήκαν τις λύσεις με τον Γκαμεϊρό στο δεύτερο μέρος, ο οποίος μέσα σε τρία λεπτά έφερε τούμπα το τοπικό ντέρμπι με τη Λεβάντε και τις έσπρωξε στη νίκη (4-2).

Ο Μαρτί είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τα γκολ του Γάλλου επιθετικού στο 57’ και το 59’ να κάνουν την ανατροπή και τον Φεράν Τόρες να διαμορφώνει το τελικό 2-4.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε όλο στον… Μαρτί και τη Λεβάντε! Ο 28χρονος επιθετικός τα έκανε… όλα, καθώς με τα δικά του τέρματα (11’ και 20πεν.) έστειλε τη Λεβάντε στο 2-0, ενώ με δικό του αυτογκόλ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-1.

Ο ρυθμός του ντέρμπι ήταν πολύ υψηλός και στο δεύτερο μέρος, με τη Βαλένθια αυτή τη φορά να είχε τις απαντήσεις και συγκεκριμένα να κάνει την ολική ανατροπή με τον Γκαμεϊρό μέσα σε τρία λεπτά (57’ και 59’).

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το ματς άνοιξε ακόμη περισσότερο, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με τον Φαλκόν να αποβάλλεται για τους γηπεδούχους και τον Φεράν Τόρες να βάζει στο 88’ το κερασάκι στην… τούρτα, διαμορφώνοντας το 2-4 για τις «νυχτερίδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ