aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε θέση για την πιθανή επιστροφή του Κουτίνιο ο Χέντερσον

Πήρε θέση για την πιθανή επιστροφή του Κουτίνιο ο Χέντερσον

Πρόσφατα ο Στιβ Μακμάναμαν με τοποθέτησή του επανέφερε στην επικαιρότητα το ζήτημα μιας πιθανής επιστροφής του Φιλίπε Κουτίνιο στο Άνφιλντ.

Μερικές μέρες αργότερα σε δηλώσεις του ο CEO της Λίβερπουλ, Πίτερ Μουρ, μίλησε σε συνέντευξή του στη «Mirror» για τα σημαντικά οφέλη του συλλόγου από την πώληση του 27χρονου εξτρέμ και την εξέλιξη της ομάδας μετά την αποχώρησή του.

Θέση πήρε όμως και ο Τζόρνταν Χέντερσον, αναφέροντας για τον πρώην συμπαίκτη του: «Ο Φιλ είναι ένας καλός μου φίλος. Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Έχει τα πάντα, πολύ καλή συμπεριφορά και αγαπά το ποδόσφαιρο. Οπότε, φυσικά, για μένα θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Πιθανότατα καλύτερα να ρωτήσετε τον προπονητή μας για αυτό. Οι συμπαίκτες του τον λάτρεψαν οπότε αν ρωτήσεις οποιονδήποτε από αυτούς είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσουν πως θα ήταν ενθουσιασμένοι να τον έχουν ξανά πίσω. Αλλά νομίζω ότι ο χρόνος του εδώ πέρασε, έχει προχωρήσει και ελπίζω ότι σύντομα θα δούμε τον Φιλ να παίζει στο επίπεδο που αγωνιζόταν όσο ήταν εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ