aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε σημειώσεις κι επιστρέφει ο Χαραλάμπους, «εξάσφαιρη» η Γάνδη

Πήρε σημειώσεις κι επιστρέφει ο Χαραλάμπους, «εξάσφαιρη» η Γάνδη

Στο Βέλγιο βρέθηκε ο βοηθός προπονητής Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση της Γάνδης με την Εουπέν. Ο Χαραλάμπους, είναι ο άνθρωπος που κατασκοπεύει κάθε αντίπαλο της ΑΕΚ και μεταφέρει (χαρτί και καλαμάρι) όλα τα στοιχεία στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Το ίδιο έκανε και σήμερα (4/8) το απόγευμα, όπου έφυγε με γεμάτο το μπλοκάκι από το «Γκελάμκο Αρένα».

Κατέγραψε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της Γάνδης, τα οποία θα μεταφέρει στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ για να αναλυθούν στους ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας το πώς πρέπει να κινηθούν στην επικείμενη αναμέτρηση. Δίχως αμφιβολία οι Βέλγοι είναι το φαβορί, όμως η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει όλα της τα όπλα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά την αντίπαλο. Και ένα σημαντικό στοιχείο για να γίνει αυτό είναι και η σωστή ανάλυση του αντιπάλου.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ πήρε ευρεία νίκη καθώς επικράτησε 6-1 της Έπεν και πάει… φουριόζα στο ματς με τους Λαρνακείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ