aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε ό,τι άξιζε μέχρι στιγμής

Πήρε ό,τι άξιζε μέχρι στιγμής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ, μετά τη μεγαλειώδη επιτυχία επί του ΑΠΟΕΛ, υπάρχει πλέον περισσότερη πίστη. Ήταν «σκασμένοι» παίκτες και τεχνικό τιμ για τον τρόπο που χάθηκαν κάποιοι βαθμοί, όμως ξέρουν από την άλλη πως ό,τι κατάφεραν μέχρι τώρα, το κέρδισαν με το σπαθί τους, με κόπο και μόχθο.

Δεν έκλεψαν από πουθενά βαθμό ή βαθμούς. Εκεί που κάτι πήγε στραβά, όπως με την ΑΕΚ, την ΑΕΖ, τον Εθνικό και την Ανόρθωση, τιμωρήθηκαν σκληρά με απώλειες βαθμών. Η κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε μετά την 11η αγωνιστική, φανερώνει πως όλα είναι ρευστά και οι στόχοι που έχουν τεθεί από την ΑΕΛ θα εξαργυρωθούν αν επιδείξει συνέπεια και αντοχές στα δύσκολα. Τέτοιο θα είναι και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια, στο οποίο μοναδικός αμφίβολος είναι ο Ζούνιορ. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ συνεχίζει τη θεραπεία του και θα φανεί την παραμονή του αγώνα πόσες πιθανότητες έχει να αγωνιστεί.

Δεν χωρεί αμφιβολία πως το κλίμα είναι θαυμάσιο στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων. Η στενοχώρια από τις προηγούμενες απώλειες προσπεράστηκε με τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, κάτι που φανερώνει τη νοοτροπία που επικρατεί. Βέβαια μπροστά τους έχουν άλλη μία πρόκληση, το παιχνίδι με την Ομόνοια και ήδη η προσοχή τους είναι στραμμένη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η τεχνική ηγεσία ασχολείται με το ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο. Από την πλευρά της, η διοίκηση περιμένει περισσότερη προσέλευση στην ανατολική εξέδρα το ερχόμενο Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ