aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε γεύση από την Πάφο ο Ιδιάκεθ

Πήρε γεύση από την Πάφο ο Ιδιάκεθ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει διά ζώσης την Πάφος FC και να πάρει χρήσιμες σημειώσεις ενόψει του ματς της 2ης αγωνιστικής, είχε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Ο Βάσκος τεχνικός βρέθηκε στο «Αμμόχωστος» και παρακολούθησε τη νίκη των γαλάζιων επί της Νέας Σαλαμίνας με 2-1, παρέα με ένα εκ των βοηθών του, τον Μάριο Χιμπανέλ.

Σαφέστατα, το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να δει την αντίπαλο της ομάδας του ήταν κάτι θετικό για τον ίδιο, μιας και θα έχει πλέον εικόνα για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Πάφου, που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει. Η Πάφος FC έδειξε ξεκάθαρα ότι έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και ικανούς να κάνουν τη ζημιά.

Το μπλοκάκι του Ιδιάκεθ γέμισε για τα καλά και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει πολλά να μεταφέρει στους παίκτες του. Από τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις, μιας και το Σαββατοκύριακο έχουν πάρει ρεπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ