aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε έγκριση για το Γουέμπλεϊ η Τότεναμ

Πήρε έγκριση για το Γουέμπλεϊ η Τότεναμ

Τα «σπιρούνια» θέλουν το καλοκαίρι του 2019 να βρίσκονται στο νέο τους γήπεδο, το πρότζεκτ του οποίου προχωράει με γοργούς ρυθμούς, ωστόσο, θα πρέπει να βρεθεί λύση για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Η Τότεναμ ήδη έπαιξε τη φετινή σεζόν στο «στολίδι» του Λονδίνου τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τη φάση των «32», ωστόσο, στην Πρέμιερ, συνεχίζει να παραμένει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μπρεντ, έπειτα από συμβούλιο που διήρκησε 3,5 ώρες, αποφάσισε να δώσει έγκριση στον σύλλογο για τη χρήση του Γουέμπλεί από την επόμενη σεζόν για 27 εντός έδρας αναμετρήσεις, δίνοντας διορία στην ομάδα για την ανακοίνωση της απόφασής της μέχρι τις 31 του μηνός.

Αυτό που σκέφτονται ακόμα στα «σπιρούνια», είναι αν θα εκμεταλλευτούν την απόφαση από τη νέα σεζόν, ή αν θα το καθυστερήσουν λίγο ακόμα για να μετακομίσουν μονάχα για μια χρονιά, την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ