aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήραν σειρά οι επόμενοι…

Πήραν σειρά οι επόμενοι…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Προσφάτως, η διοίκηση της ΑΕΚ προχώρησε σε πολύ σημαντικές ανακοινώσεις, ανανεώνοντας το συμβόλαιο τριών βασικών και αναντικατάστατων ποδοσφαιριστών της. Η ομάδα της Λάρνακας προχώρησε σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τους Τολεμές, Τρισκόφσκι, Τέτε μέχρι και το 2020, όμως το σχέδιο του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα για περαιτέρω κινήσεις δεν σταματά εδώ. Ποιοι θα είναι οι επόμενοι; Ήδη επαφές έχουν γίνει με ποδοσφαιριστές και με όσους δεν έχουν γίνει ακόμη είναι κάτι που προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα.

Μάλλον, σειρά να παίρνουν οι Ακοράν και Μοϊσόφ, ενώ στο πλάνο για ανανέωση φαίνεται πως είναι και ο Τρουγιόλς. Ειδικά οι δυο πρώτοι φέτος κάνουν εξαιρετική σεζόν και είναι από τους στυλοβάτες της πολύ καλής πορείας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ο Ακοράν μετρά 13 συμμετοχές (12 βασικός) και πέντε γκολ, ενώ άλλες τόσες έχει ο Μοϊσόφ (όλες βασικός) με δυο τέρματα.

Η προσπάθεια που γίνεται με τον Μοϊσόφ είναι για να ανανεώσει μέχρι το 2020, ενώ με τον Ακοράν, λόγω και της ηλικίας του αφού πλησιάζει τα 35 του χρόνια, λογικά θα πάει σε επέκταση για άλλον ένα χρόνο. Οι κινήσεις του Ρόκα δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεσή του να διατηρήσει το βασικό κορμό και να προσθέτει πινελιές σε κάθε μετεγγραφική περίοδο.

Είναι αλήθεια ότι οι μετεγγραφές του καλοκαιριού δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι κανείς δεν έδωσε αυτά που ο Ρόκα και ο σύλλογος περίμεναν. Τον Ιανουάριο, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα κάνει προσπάθεια για ενίσχυση με έναν ή δύο παίκτες. Δύσκολα θα γίνουν πάνω από δυο κινήσεις αν και σε μία μετεγγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά. Η διοίκηση εμπιστεύεται τον Ρόκα και του δίνει εν λευκώ τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ευελπιστεί ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα έρθει και ένας τίτλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ