aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήραν μπρος όλα τα… κανόνια του

Πήραν μπρος όλα τα… κανόνια του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άντον Μάγκλιτσα και ο Αντρέ Σκέμπρι (φανταστικό το γκολ του Μαλτέζου) σημείωσαν τα πρώτα τους γκολ στο πρωτάθλημα και αυτό ανεβάζει και την ψυχολογία των ίδιων. Έχουν σκοράρει όλοι οι επιθετικοί της ομάδας και πλέον στον Απόλλωνα φαντάζονται μια καλύτερη πορεία και υλοποίηση των στόχων, με πρώτο την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση επιθετικά και χαρακτηριστικό δείγμα το γεγονός πως σε πέντε αγωνιστικές, σημείωσε 18 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 1. Αγαπημένο σκορ του Απόλλωνα είναι οι πεντάρες, καθώς το έχει πετύχει σε τρεις αγώνες, κόντρα στην Πάφο, στο Παραλίμνι και στον Ερμή.

Είναι εντυπωσιακή αυτή η ικανότητα του Απόλλωνα στο σκοράρισμα, με τον Φακούντο Περέιρα να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με έξι τέρματα, ενώ από δύο πέτυχαν οι Γιούστε, Μπρου και Σελάγια. Ένα γκολ σημείωσαν οι Σαρδινέρο, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα, Καραγιόλ και Παπουλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ