aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήραν άριστα Μίτρεα, Λαφράνς και Αβραάμ

Πήραν άριστα Μίτρεα, Λαφράνς και Αβραάμ

Η τακτική της ΑΕΛ ήταν πολύ καλή, αλλά αν κατάφερε να έχει καλή απόδοση, αυτό οφείλεται και στην αξιοπρόσεκτη απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών της. Ο Μίτρεα ήταν αλάνθαστος και ο Λαφράνς έδωσε πολλές λύσεις στην επανάληψη. Πολύ καλός ο Αϊρόσα, αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Αβραάμ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, «έφαγε» μια ντρίπλα στην αρχή, αλλά από εκεί και πέρα ήταν αλάνθαστος. Δεν έχασε μονομαχία, ενώ βγήκε αρκετές φορές μπροστά. Ίσως να μπορούσε να έδινε πιο πολλές βοήθειες ως εξτρέμ, αλλά δεν έχει σημασία. Αποτελεί μια έμπειρη και ικανή μονάδα και ο Μπαλταζάρ τρίβει τα χέρια του από αυτά που βλέπει.

Πήγε καλό ο Φιντέλις, έτρεξε πολύ ο Μέσκα, όπως και ο Ρεζέντε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αυτός που έμεινε πίσω ήταν ο Σασί. Γενικά, ήταν μια υποσχόμενη ΑΕΛ, η οποία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε τέσσερις μέρες θα κτυπήσει τα ρέστα της με φόντο την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ