aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήραν ανάσα Εσπανιόλ, Λα Κορούνια (vid)

Πήραν ανάσα Εσπανιόλ, Λα Κορούνια (vid)

Η Εσπανιόλ επέστρεψε στς νίκες επικράτησε 1-0 της Μπέτις και βρέθηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Καταλανοί παρουσιάστηκαν πιο ορεξάτοι, βελτιωμένοι επιθετικά κι έβαλαν φρένο στο μίνι σερί (δυο νίκες) της Μπέτις. Το γκολ του Μορένο ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους για να πάρουν το τρίποντο, αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν τεράστια ευκαιρία στο 86′ για να ισοφαρίσουν, αλλά ο Λόπεθ εξουδετέρωσε το σουτ του Λεόν!

Μεγάλο διπλό της Λα Κορούνια στο «Γκραν Κανάρια», επικράτησε 3-1 της Λας Πάλμας και βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Εξάλλου, η τελευταία φορά που οι Νησιώτες επικράτησαν των Γαλιθιάνων εντός έδρας ήταν το 2001. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν  το σκορ με τον Ρεμί στο 7ο λεπτό, ωστόσο τα αμυντικά κενά ήταν πολλά. Ο Μπόρχες ισοφάρισε σε 1-1 στο 36′, ενώ στο 54′ ο πέτυχε το 2-1. Ο Λούκας στο 69′ με πέναλτι διαμόρφωσε το 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ