aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να ήταν ο Σκέμπρι...

Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να ήταν ο Σκέμπρι…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί και στα δύο ματς με τη φορμαρισμένη Άιντραχτ να ηττήθηκε, όμως ούτε στη Φρανκφούρτη, ούτε στη Λευκωσία κατέθεσε τα όπλα ο Απόλλων. Αυτό είναι δείγμα της ποιότητας και της αντίδρασης της ομάδας της Λεμεσού, ακόμη κι όταν όλα φαίνονται δύσκολα.

Το μέταλλο του νικητή καλούνται να το καταθέσουν οι κυανόλευκοι και στο πρωτάθλημα, αφού πλέον ο στόχος είναι να μη χαθεί η επαφή από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Τώρα μάλιστα που όλα έχουν ξεκαθαρίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι σίγουρο πως θα επικεντρωθούν στα ματς του πρωταθλήματος.

«Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Την Κυριακή έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η ομάδα είναι έτοιμη και θα τα δώσουμε όλα για το τρίποντο», δήλωσε μετά το τέλος του προψεσινού αγώνα ο Αντρέ Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος επιθετικός που δέχθηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως όλων το μυαλό είναι στο πρωτάθλημα.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, οπότε όλοι οι παίκτες της ομάδας θα πάρουν ανάσες, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν τραβήξει έως τώρα το μεγαλύτερο κουπί. Στη συνέχεια, ο Απόλλων θα φιλοξενήσει (24/11) την Αλκή και μετά (3/12) στο ΓΣΠ θα τα πει με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ